Spoštovani uporabniki Islovarja, obveščamo vas, da se spletna stran prenavlja in vnos novih izrazov ni več možen.

 
ime 
geslo 
samoprijava
   

nov uporabnik |  pišite nam  |  

english

iskanje
forum
slovar informatike
o islovarju
zgradba
mejniki
zgodovina
sodelavci
drugi slovarji in viri
partnerji
darovalci
orodna vrstica
 
Uporabna informatika
 

Pogoji uporabe iSlovarja

Z uporabo tega slovarja sprejemate naslednje pogoje:

Slovensko društvo INFORMATIKA (v nadaljnjem besedilu »izdajatelj«) si pridržuje pravico spreminjanja ali posodabljanja vsebine slovarja brez posebnega obvestila. Gradivo, ki ga vsebuje spletni terminološki slovar ( v nadaljnjem besedilu »slovar«), se brez posebnega dovoljenja izdajatelja lahko uporablja samo za osebno rabo in nekomercialne namene. Izdajatelj se trudi, da bi bila vsebina slovarja čim bolj strokovna in sodobna, zato so uredniki in sodelavci slovarja strokovnjaki za področja, ki jih zajema slovar. Vendar zaradi tehnologije, po kateri slovar nastaja, izdajatelj ne more biti odgovoren za morebitne napačne ali neprimerne zapise, ki jih uredniki še niso pregledali in so označeni kot predlog ali so v zbirki nenajdenih izrazov. Izdajatelj zato ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala z uporabo izrazov, ki so v slovarju.

Izdajatelj tudi ne prevzema nikakršne odgovornosti za vsebino drugih spletnih mest, do katerih uporabniki dostopajo prek povezav na straneh slovarja.

Za izraze, ki jih v slovar prispevajo uporabniki slovarja, uporabniki obdržijo moralne avtorske pravice in se ob oddaji izraza v slovar odrečejo materialnim pravicam.

Pripombe, vprašanja ali predlogi uporabnikov bodo upoštevani po presoji uredniškega odbora.

 

Na vrh strani

O uporabi piškotkov na spletnih straneh Islovarja

II. izdaja, © 2001-2021 Slovensko društvo Informatika. © Vse pravice pridržane.
vseh izrazov v bazi, iskanj od 1.10.2004 do
>>>> pogoji uporabe slovarja

 


Naši pokrovitelji: